“Shine like the whole universe is yours” 

[rumi]

“Ontdek de kracht van jouw unieke stijl – Investeer in jezelf en straal”

Ik ben er speciaal voor vrouwen die klaar zijn om hun vleugels uit te slaan en zichzelf te laten zien. Vrouwen die bereid zijn te investeren in zichzelf, in kennis en tijd. Want hoewel ik wel eens een magische mooimaker genoemd word, heb ik helaas geen toverstafje 😉

Ik richt me op vrouwen die streven naar een duurzame garderobe en de kracht van kleding willen ervaren. Vrouwen die willen leren, voelen, begrijpen en ontdekken hoe kleding vóór hen kan werken. Vrouwen die verder willen kijken dan alleen het plaatje.

Ik ben er niet voor de vrouwen die snel even iets leuks willen shoppen.

Jij staat bewust in het leven en je bent gegroeid als vrouw, moeder en/of ondernemer. Je hebt een doel en je beseft dat investeren in jezelf zich dubbel en dwars terugbetaalt. De afgelopen jaren heb je van alles geïnvesteerd in jezelf, je bedrijf, je website, e-mailmarketing en alle andere dingen die je hebt geleerd (van je business coach). Maar nu is het tijd om je uitstraling aan te pakken.

Mijn doel is om de vrouw die jij van binnen voelt nog zichtbaarder te maken aan de buitenkant. Je kleding, of het gebrek daaraan, mag je niet belemmeren om je dromen waar te maken. Het zou juist het volgende niveau van jou moeten weerspiegelen. Op die manier durf je automatisch meer zichtbaar te zijn.

Mijn styling komt van binnenuit. Ik vertaal wie jij bent naar je kleding, je houding en je uitstraling. Ook al zie jij het nog niet, ik breng het in jou naar boven en je zult de transformatie in de spiegel zien. Bekijk onderaan deze pagina welke optie het beste bij jou past!

Kleding is niet bezig zijn met een perfect plaatje,
het is juist een vorm van selfcare.

 

Kleding gaat niet om het nastreven van een perfect plaatje, het is juist een vorm van selfcare.

Wanneer jij op alle fronten goed voor jezelf zorgt, zul je je beter voelen, er beter uitzien en positieve dingen aantrekken in je leven.

Het begint allemaal bij jou. En als beloning voor het feit dat jij voor jezelf kiest en bereid bent in jezelf te investeren, ben ik jouw cheerleader, ik ben ik er voor jou.

"Ontdek jouw unieke stijl - Stijlplan, Stijlprogramma en Stijlsessie voor de volgende stap"

Voel je tot in elke vezel dat dit jou zal helpen om de volgende stappen te zetten? Ben je er klaar voor om eindelijk je innerlijke zelf te laten stralen aan de buitenkant? Wil je ontdekken wat echt bij jou past? Maar weet je niet waar te beginnen en heb je geen zin om alles zelf uit te zoeken? Maak je geen zorgen, ik sta klaar om je te helpen.

Nu rest de vraag: Wil je zelf online aan de slag met Hét STIJLPLAN? Of ben je klaar voor het Next Level met het STIJLPROGRAMMA, waarbij we 1-op-1 samenwerken? Misschien wil je liever eerst een STIJLSESSIE ervaren?

Lees verder hieronder om meer te ontdekken:

“Laat jouw straalkracht zien – Ontdek jouw unieke stijl met liefdevolle begeleiding”

Wanneer je een kledingkast hebt die bij je past, voegt kleding echt plezier toe aan je leven. Het geeft je zelfvertrouwen en een gevoel van kracht. Maar het belangrijkste is misschien wel dat door het ontdekken van jouw eigen stijl, je op een andere manier naar jezelf leert kijken en je ware zelf leert zien en laten zien – jouw pure JIJ. En daar help ik je graag liefdevol bij: het vormen van een positief zelfbeeld, meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid.

…en natuurlijk hoort daar een kledingkast bij die perfect bij jou past ;).

De manier waarop je je kleedt, communiceert al iets over jou, zelfs voordat je een woord hebt gezegd. Kleed je daarom bewust en vertel wie je bent zonder woorden, met jouw kledingtaal. Op jouw eigen manier, zonder je aan te passen aan de verwachtingen van anderen, aan wat ‘hoort’, of aan de stemmetjes in je hoofd. Jouw stijl = Jouw taal.

Met mijn kennis en ervaring als stylist in de media en als persoonlijke stylist en shopper voor honderden vrouwen (en enkele mannen), help ik ook jou graag met jouw kledingstijl. Ik geloof niet in ingewikkeld en perfectie, maar juist in puurheid en eenvoud, en ik zorg ervoor dat alles tot in detail klopt ❤️.

Misschien weet je al heel goed wat je wilt uitstralen en spreekt jouw kledingkast al boekdelen over jou. Maar als je wilt dat ik met je meekijk hoe we alles naar een hoger niveau kunnen tillen, zodat je jouw expertstatus nog meer kunt claimen en een voorbeeld kunt zijn voor jouw klanten, plan dan een call in. Tijdens deze call kunnen we kijken en voelen of er een klik is en wat het beste bij jou past.