“Nothing will change iff your clothes stay the same”

“Ontdek de kracht van jouw uitstraling

– Stijladvies voor ondernemende vrouwen”

 

Hoe komt jouw uitstraling over? Klopt hetgeen je uitstraalt met wie je werkelijk bent als persoon en met jouw figuur? Misschien vraag je je dat stiekem al jaren af 😉 Sluit je uitstraling, je kleding aan bij jou als ondernemende vrouw? Trek je daarmee de juiste klanten en cliĂ«nten aan, of is je kleding een beetje achtergebleven? Investeer je in allerlei zakelijke en marketingtools, maar niet in je eigen ‘buitenkant’? Denk je bij elke training, netwerkevenement en presentatie: “Had ik maar een stylist!”

Ben je wanhopig op zoek naar iets leuks voor die ene gelegenheid, omdat er niets in je kast hangt? Terwijl er eigenlijk genoeg kleding in je kast hangt, maar je weet niet hoe je het (anders) kunt dragen.

Weet dat het echt anders kan! Je hoeft het niet allemaal alleen uit te zoeken, en eerlijk gezegd heb je daar waarschijnlijk ook geen tijd voor… Laat mij je helpen. Gewoon omdat je het jezelf gunt.

Ik geloof dat elke vrouw zich krachtig en mooi kan voelen in haar kleding. Na het werken met mij, zul je bewuster kunnen winkelen en zelfverzekerd je eigen keuzes kunnen maken. Je hebt een duidelijk beeld van jezelf en kiest kleding die niet alleen goed bij je past, maar je ook mooier en krachtiger laat voelen.

Zowel met de combinaties in je kast als in een kledingwinkel. Omdat je simpelweg weet wat voor jou werkt. Waaraan het moet voldoen en hoe je ervoor zorgt dat alles goed bij elkaar en bij jou past.

Hoe geweldig zou het zijn om elke ochtend je aan te kleden vanuit een kledingkast die aanvoelt als een schatkamer? Dat je vol zelfvertrouwen de dag tegemoet gaat, waardoor je grotere stappen zet, efficiënter werkt en zelfverzekerd gesprekken aangaat, wat je tijd en geld oplevert.

Je durft jezelf meer te laten zien en als ondernemer of leidinggevende ga je zelfverzekerd de (verkoop)gesprekken aan, betreed je zonder aarzeling het podium en zet je moeiteloos je camera aan voor foto’s of video’s voor je social media of (online) trainingen. Omdat je weet dat het klopt. Dus ook nog eens een enorme tijdswinst.

 

HĂ©t STIJLPLAN

(online 8 modules)

Hét STIJLPLAN is een online stijltraining die al door +100 vrouwen is gevolgd. Je leert in het STIJLPLAN wat jouw persoonlijke stijl is: wie je in de kern bent en wat je wil uitstralen. Je leert hoe jij díe stijl  meer eigen maakt door eenvoudige, bewezen stijlprincipes, het leren combineren en een stukje stof- en kleurkennis.

Met dit plan leer jij jouw eigen keuzes te maken en …

Losse stijlsessies

Tijdens deze live sessies gaan we samen op ontdekking naar jouw stijl, jouw vormen de kleuren die jou echt laten stralen.

Klik hieronder om te kijken welke sessie bij jou past!

Het resultaat na deze sessie, naast dat het een heerlijk moment voor jezelf is…

Next level stijlprogramma

In dit programma begeleid ik je persoonlijk en werken we naar een uitstraling/ kleding die 100% past bij wie jij bent

Altijd makkelijk keuzes kunnen maken in je kleding die passen bij het moment doordat je kledingkast als een schatkamer voelt

 

Wil je meer informatie over

heart icon Workshops
heart icon Interne trainingen

Stuur een DM of Mail naar info@rositapronk.nl