Losse sessies

Ik help je naar de next level versie van jezelf

Ik bied 3 verschillende losse sessies aan.

Bekijk hieronder de verschillende opties. Mocht je twijfelen welke bij jouw vraag past, stuur gerust een berichtje ik denk graag met je mee.

De sessies zijn ook als kleur en/of stijl workshop te boeken.

Je hebt 2 opties: 

Óf je plaatst meteen je bestelling en ik neem binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Óf je stuurt mij eerst een bericht voor het maken van een afspraak en plaatst daarna je bestelling.

o.a. deze vrouwen gingen je voor!

icon_heart_alt icon Ik heb samen met mijn vriendin een Stijlsessie gehad bij Rosita. Echt opvallend hoeveel je leert over wat bij jou past. Op een hele ontspannen en professionele wijze heeft Rosita ons een ongekende fijne middag bezorgd met veel take aways!

Wietske Elling

Director Customer Success Visma Raet

icon_heart_alt icon  Rosita is een supertoffe en pure vrouw die jou anders naar je eigen kledingkast laat kijken én misschien ook wel anders naar jezelf. Met een fijne manier van coachen kan ze jou (weer) laten stralen en jezelf laten zijn. Het gaat daarbij totaal niet om wat er in de mode is, maar om de vraag: wie ben jij zelf? En hoe laat jij jezelf zien? Sluit helemaal aan bij hoe ik in mijn onderwijswerk kijk naar studenten (en in het algemeen naar elk medemens  iedereen is en mag zichzelf zijn én nog belangrijker: gezien worden. Dank Rosita, dat ik even heb mogen meekijken in jouw keuken en in die korte tijd al van je heb mogen leren 🙏 💋

Lieneke Mieras-Berkeveld

Docent Nederlands

icon_heart_alt icon  Als kleurspecialist op het gebied van haar weet ik als geen ander wat kleur met een mens doet. Wanneer het gaat op het gebied van kleding en het aantrekken van verassende combinaties is Rosita echt een expert. Ze heeft mij aan de hand van een complete kleursessie laten zien en beleven wat kleur voor mij kan doen, wat wel en niet past bij wie ik ben.

Ook heb ik met Rosita geshopt waarbij ze grondig voorwerk had gedaan afgestemd op mij en mijn budget. We hadden alle rust om te passen, te combineren en te leren. Kleding die ik anders nooit zou pakken, bleken prachtige outfits waar ik mij meteen lekker in voelde.

Ik ben nog nooit zo goed geslaagd! Vanaf nu hoef ik me geen zorgen te maken of kleuren bij mij passen ik weet het nu en voel het aan. Datzelfde geldt voor nieuwe kleding ik weet veel beter waar ik op kan letten en naar op zoek kan gaan. Dankjewel Rosita voor je super adviezen en de gezellige dag samen! Ik hoop dat je meer mensen zo blij kan maken met je expertise.

Leonie Middendorp

Eigenaresse Hairlab