mooie woorden van andere klanten

Ik weet dat het fijn is om ook reacties van eerdere cursisten en klanten te lezen dus die deel ik graag met je:

Anita Heyvaert

icon_heart_alt icon   Ik heb de online coaching van Rosita gevolgd. Tijdens de modules leerde ik zoveel bij! Stijlprincipes, tips, …. Maar ook in jezelf geloven en je mooi voelen komt uitgebreid aan bod. Rosita brengt het heel enthousiast over. Ik koop nu vooral veel gerichter, ik kijk goed naar wat ik nodig heb en wat ik goed kan combineren me wat ik al heb. Top! Ik kan het zeker aanraden!

Wietske Elling

icon_heart_alt icon   Samen met mijn vriendin heb ik een workshop gehad bij Rosita. Echt opvallend hoeveel je leert over wat bij jou past. Op een hele ontspannen en professionele wijze heeft Rosita ons een ongekende fijne middag bezorgd met veel take aways!

 

Gudrun Satoor de Rootas | Coach

icon_heart_alt icon  Complimenten aan jou Rosita. Nu 4 dagen na het volgen van je challenge ben ik bewuster en heeft het al zoveel veranderingen teweeggebracht. Eyeopeners. Dank hiervoor lieve vrouw 😘

 

Adine Faber-Versluis | Money Mind Academy

Ik heb me aangemeld voor de onlinetraining omdat ik van een vriendin hele positieve verhalen over Rosita had gehoord én ik het gevoel had dat ik steeds iets miste. Ik heb wel eerder hulp gehad met stijl, kleuren, maar miste gewoon nét dat WOW, DIT BEN IK!- gevoel. Ik heb inmiddels de eerste modules doorlopen en ik zit op de juiste plek want nu al gevonden waar het hem in zit. Heel veel zin in de rest van dit traject!

Marije Wielenga

Marije Wielenga

In 2022 heb ik een stijltraject gevolgd bij Rosita. Aanleiding voor mij was dat wat ik in mijn kast had hangen, gevoelsmatig niet meer paste bij de persoon die ik nu ben. Zakelijk ben ik de afgelopen jaren gegroeid. En op persoonlijk vlak ben ik moeder geworden...

Lees meer
Marlies Schipper

Marlies Schipper

Het Next Level stijlprogramma heeft mij heel veel gebracht, het heeft mij echt een stuk reflectie gegeven. Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe. Hiermee bezig te zijn en over na te denken d.m.v. de sessies vond ik heel fijn. Rosita heeft mij ook geholpen om van de...

Lees meer
Rosanne Boxum

Rosanne Boxum

Ik heb een Next Level Stijl Traject bij Rosita gedaan en kan niets anders zeggen dan dat het echt een dikke aanrader is! Rosita sprak mij aan via Instagram na aanleiding van een shoot die ik ging doen. Puur toevallig was ik net opzoek naar een styliste en daar was...

Lees meer
Wendy de Klerk

Wendy de Klerk

Rosita heeft zo mijn kracht die ik niet altijd voel naar buiten toe, alle aspecten die ik belangrijk vind, die mij Wendy maken, die mij kracht geven en staan voor waar ik in geloof, vertaald naar mijn kleding. En door vertaald naar accessoires. Tijdens het programma...

Lees meer

icon_heart_alt icon Ik heb de onlinestijltraining van Rosita gevolgd. Enorm veel geleerd! Rosita maakt er een mooie combinatie van met filmpjes, tekst, elke week een werkboek en af en toe een live ontmoeting via zoom. Gedurende de 8 weken kan je ontdekken wat je eigen stijl is. Je ontdekt wie je bent en wat je uit wilt en kunt stralen. Wat vooral zo mooi is, is dat je met je eigen kleding leert combinaties te maken die je nog nooit had bedacht! Je leert niét om “met trends mee te gaan”, want dat is niet waar je eigen stijl over gaat. Ik heb nu meer FUN met mijn eigen kleding dan ooit tevoren! En bovendien is Rosita een prachtig mens, zó positief en puur! Wil je dus een training volgen of een andere vorm van stijl-kleur advies, dan ben je bij Rosita 100% aan het goede adres!

Anna Dukel

Beherend Apotheker

icon_heart_alt icon  Samen met mijn vriendin heb ik een workshop gehad bij Rosita. Echt opvallend hoeveel je leert over wat bij jou past. Op een hele ontspannen en professionele wijze heeft Rosita ons een ongekende fijne middag bezorgd met veel take aways!

Wietske Elling

Director Customer Success Visma Raet

icon_heart_alt icon  Rosita gaat voor kwaliteit en die kwaliteit heeft ze ook overgedragen op mij. Door telkens weer die verbinding te maken met mezelf koop ik niet zomaar wat maar kies ik vanuit verbinding met mezelf of iets aansluit bij dat wat ik al heb en bij mij, bij wie ik daadwerkelijk ben, ik verbind me steeds weer met mijn pure ik en voel dan of het daarbij past. Hierdoor voel ik ook iedere x wanneer ik het draag die kracht, dan blijf ik die dag dichtbij mezelf. Mensen zien het ook, ik krijg complimenten. Rosita, jij heb heel goed die vertaalslag gemaakt door heel goed te luisteren naar mijn verlangens, naar wat belangrijk is voor mij. 🙏🏻

Wendy

icon_heart_alt icon  Ik heb de onlinestijltraining van Rosita gevolgd, de weken zijn voorbijgevlogen. Ik heb zoveel informatie in deze training opgedaan. Het is een hele interessante training met veel verschillende onderwerpen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken, goed naar mezelf te kijken, verschillende stijlprincipes geleerd en om uit mijn comfortzone te komen. Ik draag na het volgen van de stijltraining ook veel minder zwart dan voorheen omdat ik weet welke kleuren goed bij mij passen. Daar was de live kleursessie die ik na de training heb gedaan en hele mooie aanvulling voor om het zelf te ervaren. Al met al absoluut waar voor mijn geld gehad. Rosita je hebt me de ogen geopend om met liefde naar mezelf te kijken en daar ben ik je intens dankbaar voor.

Esther ten Brinke

Managmentassistent 4Kids

icon_heart_alt icon  Rosita heeft me fantastisch geholpen! Een hele nieuwe garderobe, helemaal passend bij mij. Ze is erg deskundig, eerlijk, maar ook een ontzettend leuk persoon. Ze stelt goede vragen en komt met duidelijke adviezen. Ik vond kleding en mode nooit echt interessant, maar Rosita heeft me laten zien wat kleding en accessoires kunnen doen. Ik ben helemaal om en dankbaar voor dit prachtige traject. Dankjewel Rosita!

Mariska Westenberg- Zwaart

Makelaar

icon_heart_alt icon  Ik ben na het volgen van de onlinetraining een stuk kritischer geworden wanneer ik kleding koop. En heb veel geleerd over kledingstijlen en kleuren. Superleuk om mee aan de slag te gaan. Dankjewel Rosita. Ik let bij het shoppen op de pasvorm en de kleur, of deze passen bij mijn figuur- en kleurtype en kijk ook naar de lijnen. Ook ga ik beter letten op de kwaliteit van kleding en wil alleen nog maar mooie kleding waar ik helemaal blij van wordt en duurzamer.

De onlinestijltraining heb ik ervaren als de start naar een mooiere versie van mezelf. 💃

Carolien Ketels

Winstadviseur en administratief coach CvanG

icon_heart_alt icon  Rosita is een supertoffe en pure vrouw die jou anders naar je eigen kledingkast laat kijken én misschien ook wel anders naar jezelf. Met een fijne manier van coachen kan ze jou (weer) laten stralen en jezelf laten zijn. Het gaat daarbij totaal niet om wat er in de mode is, maar om de vraag: wie ben jij zelf? En hoe laat jij jezelf zien? Sluit helemaal aan bij hoe ik in mijn onderwijswerk kijk naar studenten (en in het algemeen naar elk medemens  iedereen is en mag zichzelf zijn én nog belangrijker: gezien worden. Dank Rosita, dat ik even heb mogen meekijken in jouw keuken en in die korte tijd al van je heb mogen leren 🙏 💋

Lieneke Mieras-Berkeveld

Docent Nederlands

icon_heart_alt icon  Als kleurspecialist op het gebied van haar weet ik als geen ander wat kleur met een mens doet. Wanneer het gaat op het gebied van kleding en het aantrekken van verassende combinaties is Rosita echt een expert. Ze heeft mij aan de hand van een complete kleursessie laten zien en beleven wat kleur voor mij kan doen, wat wel en niet past bij wie ik ben.

Ook heb ik met Rosita geshopt waarbij ze grondig voorwerk had gedaan afgestemd op mij en mijn budget. We hadden alle rust om te passen, te combineren en te leren. Kleding die ik anders nooit zou pakken, bleken prachtige outfits waar ik mij meteen lekker in voelde.

Ik ben nog nooit zo goed geslaagd! Vanaf nu hoef ik me geen zorgen te maken of kleuren bij mij passen ik weet het nu en voel het aan. Datzelfde geldt voor nieuwe kleding ik weet veel beter waar ik op kan letten en naar op zoek kan gaan. Dankjewel Rosita voor je super adviezen en de gezellige dag samen! Ik hoop dat je meer mensen zo blij kan maken met je expertise.

Leonie Middendorp

Eigenaresse Hairlab