Vind je unieke stijl

 

Creëer een kast vol met ware pronkstukken

 

“Je bent wat je draagt”

Onze kleding beïnvloedt niet alleen hoe anderen ons zien, maar ook hoe we ons voelen en gedragen. En daar kan je je voordeel mee doen. Wanneer je je lievelingskleur, favoriete stof, patroon of kledingstuk draagt, komt er dopamine vrij in je hersenen; je raakt gemotiveerd. Hierdoor voel je je niet alleen beter, maar groeit ook je zelfvertrouwen en productiviteit.

[Samenvoeging uit “Je bent wat je draagt” ~ Psychologie Magazine & de Volkskrant]

“Transformeer je kledingkast en straal zelfvertrouwen uit – Ontdek jouw unieke stijl”

Voel je de frustratie en het ongemak van het kijken naar je kledingkast, wetende dat het je geen voldoening geeft? Je bent niet de enige. Veel vrouwen herkennen deze worsteling, maar het is tijd om actie te ondernemen en je outfit en uitstraling serieus te nemen.

Laten we samen de eerste stap zetten naar een transformatie. Het is tijd om je kledingkast onder de loep te nemen en te ontdekken hoe je jouw eigen unieke stijl kunt omarmen. Geen zorgen, ik zal je begeleiden en je helpen om de juiste keuzes te maken.

We gaan aan de slag met de mooie kledingstukken die je al hebt en geven ze een nieuw leven. Samen kijken we naar verschillende combinaties en ontdekken we hoe je die ene mooie top kunt dragen op een manier die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Geen eindeloze uren meer op internet of in winkels doorbrengen zonder de juiste beslissing te nemen. Ik ga je leren hoe je doelgericht kunt winkelen en kleding kunt kiezen die echt bij je past. Je zult leren hoe je je kledingkast kunt transformeren in een schatkamer vol mogelijkheden.

Het is tijd om je zelfvertrouwen te laten stralen door middel van je kleding. Ik geloof dat elke vrouw het verdient om zich prachtig en zelfverzekerd te voelen. Samen zullen we jouw unieke stijl ontdekken en ervoor zorgen dat je elke dag straalt.

Wacht niet langer. Neem vandaag nog actie en geef jezelf de outfit en uitstraling die je verdient. Ontdek de kracht van jouw kledingkast en laat je zelfvertrouwen groeien.

Hét STIJLPLAN is voor jou als jij voelt dat:

“Ontdek jouw unieke stijl en straal met zelfvertrouwen – Het ultieme STIJLPLAN voor vrouwen”

  • Ben jij als vrouw zoekende naar jouw eigen stijl?
  • Merk je vaak dat je niet de juiste kleding in je kast hebt waarin je je in alle situaties prettig voelt?
  • Heb je moeite met het combineren van kledingstukken?
  • Vind je het lastig om de juiste kleuren te kiezen?
  • Worstel je met het maken van eigen keuzes, het kiezen voor jezelf en het vrijmaken van tijd voor zelfzorg?
  • Wil je niet langer de mening van anderen leidend laten zijn?
  • En misschien struggle je om er leuk uit te zien, niet ondanks, maar juist met jouw unieke maten?
  • En wil je de kracht van kleding optimaal benutten om jouw innerlijke zelf naar buiten te laten stralen?

Dan is hét STIJLPLAN absoluut een must-have voor jou! Ontdek jouw unieke stijl en straal met zelfvertrouwen in elke situatie.

Het STIJLPLAN is jouw persoonlijke gids die je helpt om jouw stijl te vinden en te ontwikkelen.

Het STIJLPLAN helpt je ook om krachtige keuzes te maken en vol vertrouwen voor jezelf te kiezen. Laat de mening van anderen niet langer jouw stijl bepalen. Ontdek hoe je er geweldig uit kunt zien en zelfverzekerd kunt zijn. Leer de kracht van kleding te benutten en jouw innerlijke schoonheid naar buiten te laten stralen.

Wacht niet langer en maak van jouw stijl een absolute must-have met hét STIJLPLAN.

kleuranalyse pasvorm stijl

Maak een optelsom van jouw stijl die perfect past bij wie je bent en wat je wil uitstralen.

Jouw stijl +

Wie je bent +

Wat je wil uitstralen =

Hét STIJLPLAN

straalkracht

“Ontdek jouw ware stijl en straal als de mooie vrouw die je BENT!”

In het STIJLPLAN leer je de weg terug te vinden naar je ware zelf en ontdek je jouw persoonlijke stijl – wie je werkelijk bent en wat je wilt uitstralen. Met een vleugje spiritualiteit en humor gaan we samen op ontdekkingsreis.

In het STIJLPLAN leer je hoe je jouw eigen stijl nog meer kunt omarmen door eenvoudige en bewezen stijlprincipes toe te passen. Ontdek de kunst van het combineren en leer alles over stoffen en kleuren. Ik laat je zien hoe je met deze kennis jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt.

Maar dat is nog niet alles! Het STIJLPLAN leert je ook om jouw eigen keuzes te maken en los te komen van overtuigingen en gedragingen die je niet langer dienen. Je zult bewuste keuzes gaan maken die echt bij jou passen. Dit stelt je in staat om te laten ZIEN wie je werkelijk bent, om te staan voor wie je bent en om te stralen als de prachtige vrouw die je altijd al bent geweest.

En als kers op de taart, krijg je mij, Rosita, als jouw persoonlijke coach en cheerleader. Ik sta altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens jouw stijlreis. Samen zorgen we ervoor dat jij vol vertrouwen en met een stralende glimlach jouw unieke stijl omarmt en de wereld laat zien wie je werkelijk bent.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Ontdek jouw ware stijl en omarm wie je werkelijk bent. Laat jouw innerlijke schoonheid schitteren en stap vol zelfvertrouwen de wereld in!

review:

Wat een leuke, lieve, warme en bovenal kundige vrouw is Rosita. De stijltraining bij haar volgen is echt een aanrader. Ze gaat je niet vertellen wat je aan moet trekken, maar ze laat je zelf ontdekken wat bij je staat en vooral waar je je goed in voelt. Daarnaast leert ze je om op een andere manier naar jezelf te kijken waardoor je niet je eigen minpunten ziet, maar juist welke positieve punten je kunt benadrukken. Het heeft mij veel gebracht en meer zelfvertrouwen gegeven”

Sylvia Kuin – HydroDynamix 

“Je bent hier op het juiste moment, op de juiste plek! Vanaf nu is het tijd om alles aan te trekken wat je waard bent, zowel letterlijk als figuurlijk.”

Geen reden meer om jezelf klein te houden. Het is tijd om volop van het leven te genieten. Te vaak zoeken we bevestiging en goedkeuring buiten onszelf, terwijl we eigenlijk alles al in ons hebben. Het begint allemaal bij jou.

Laten we stoppen met aanrommelen en ervoor zorgen dat je precies weet wat bij je past. Of het nu gaat om je lichaam, je persoonlijkheid of je eigenheid, het is tijd om puur jezelf te zijn. En geloof me, kleding heeft daarbij een krachtige rol te spelen. Maar nog krachtiger ben jij!

Dus laten we samen ontdekken hoe je met de juiste kleding je waarde kunt omarmen en jouw unieke kracht kunt uitstralen. Geen compromissen meer, geen concessies. Jij verdient het om puur jezelf te zijn en jezelf te laten zien aan de wereld.

Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om jezelf te laten stralen, met de juiste kleding als jouw kracht. Je bent hier klaar voor, en ik ben hier om je te begeleiden op deze bijzondere reis.

Ga ervoor en geniet van elke stap op weg naar een leven vol zelfvertrouwen, jezelf zijn en laten zien!!

straalkracht
straalkracht

“Ontdek de kracht van kleding – Omarm jezelf en straal zelfvertrouwen uit!”

Kleding is zoveel meer dan alleen een stuk stof dat je warm houdt of omhult. Het is een weerspiegeling van jouw kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Het geeft je de kracht om uit te blinken in waar je het allerbeste in bent.

“How you do one thing, you do anything.”

Wanneer je lukraak met je kleding omgaat, heeft dit invloed op alles om je heen. Het beïnvloedt hoe je je voelt, hoe je jezelf presenteert, hoe je gezien en gewaardeerd wordt, je werk, je succes, je business… op alle aspecten van je leven.

Maar het kan anders!

Jij kunt de regie nemen en je kleding en zelfvertrouwen een boost geven. Je kunt het plezier ervaren en uitstralen dat je wilt in je leven. Ja, ook jij kunt dit bereiken. Maar daarvoor moet je JA zeggen tegen jezelf. JA zeggen om in jezelf te investeren. Niet in een overvloed aan nieuwe kledingstukken, maar in kennis die een transformatie zal teweegbrengen in je denken en handelen.

Ben je er klaar voor? Are you ready? Het is tijd om de kracht van kleding te ontdekken, jezelf te omarmen en zelfvertrouwen uit te stralen. Samen zullen we een reis maken naar een leven waarin jij volledig tot je recht komt. Een leven waarin je volmondig JA zegt tegen jezelf en investeert in je eigen groei.

Laten we samen deze transformatie bewerkstelligen. Je bent er klaar voor, en ik sta klaar om je te begeleiden. Zeg JA tegen jezelf en de mogelijkheden die voor je liggen.

Meld je vandaag nog aan!

Mooie berichten van eerdere deelneemsters: 

icon_heart_alt icon  Ik heb me aangemeld voor de onlinetraining omdat ik van een vriendin hele positieve verhalen over Rosita had gehoord én ik het gevoel had dat ik steeds iets miste. Ik heb wel eerder hulp gehad met stijl, kleuren, maar miste gewoon nét dat WOW, DIT BEN IK!- gevoel. Ik heb inmiddels de eerste modules doorlopen en ik zit op de juiste plek want nu al gevonden waar het hem in zit. Heel veel zin in de rest van dit traject!

Adine Faber-Versluis

Money Mind Academy

icon_heart_alt icon  Ik merk dat het heel leuk is om zo met kleding bezig te zijn, dat mijn outfit (en hoe ik die draag) echt van invloed. is op mij en  mijn omgeving & dat er zoveel meer mogelijk is met wat ik in mijn kast heb. Zo fijn!!

icon_heart_alt icon  Tijdens de stijltraining van Rosita leerde ik zoveel bij! Stijlprincipes, tips… Maar ook in jezelf geloven en je mooi voelen komt uitgebreid aan bod. Rosita brengt het heel enthousiast over. Top! Ik kan je de training zeker aanraden

Anita Heyvaert

icon_heart_alt icon  Je helpt me enorm met het kiezen van kleding maar ook het maken van persoonlijke keuzes. Trots zijn op wie ik ben. Elke dag denk ik even aan de coaching van je 🙏🏻.

Jannet Winkoop

icon_heart_alt icon  Ik heb de onlinestijltraining van Rosita gevolgd, de weken zijn voorbijgevlogen. Ik heb zoveel informatie in deze training opgedaan. Het is een hele interessante training met veel verschillende onderwerpen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken, goed naar mezelf te kijken, verschillende stijlprincipes geleerd en om uit mijn comfortzone te komen. Ik draag na het volgen van de stijltraining ook veel minder zwart dan voorheen omdat ik weet welke kleuren goed bij mij passen. Daar was de live kleursessie die ik na de training heb gedaan en hele mooie aanvulling voor om het zelf te ervaren. Al met al absoluut waar voor mijn geld gehad. Rosita je hebt me de ogen geopend om met liefde naar mezelf te kijken en daar ben ik je intens dankbaar voor.

Esther ten Brinke

Managmentassistent 4Kids

ALS JE NU “JA” ZEGT KRIJG JE:

Je krijgt binnen 24 uur toegang tot de online training:

→ 8 modules met duidelijke en meteen toe te passen videotrainingen (t.w.v. 1997 euro);

→ Een mooi en handig werkboek (t.w.v. 197 euro);

Wanneer je je DEZE WEEK nog aanmeld ontvang je deze bonussen erbij:

heart icon  Toegang tot de fijne community waarin we elkaar supporten, motiveren, inspireren en met waar je elk moment je inzichten en successen kunt vieren (t.w.v. 111 euro).

heart icon  Toegang tot de de maandelijkse Q&A’s met mij als je eigen stylist

heart icon  Toegang tot Stijlprincipe training; alles wat eigenlijk elke vrouw zou moeten weten, maar niemand je ooit heeft verteld. Super eenvoudig toe te passen principes die je uitstraling versterken. (t.w.v. 297 euro).

heart icon  Toegang tot de MasterclassBIEBvol met interviews/ masterclasses van experts over hele waardevolle onderwerpen als make-up, schoenen, lingerie, badmode, brillen, hoeden ed. (t.w.v. 297 euro).

 

Totale waarde = meer dan 2500,-

gift heart icon tijdelijk aanbod 247,-

 

*Je hebt 1 jaar toegang tot ál het materiaal, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje, in een ander seizoen, de training nóg eens wilt doorlopen, dan kan dat!

straalkracht
straalkracht

 

 

In deze training zitten geen trends verstopt, geen ‘boxen’ waar je ín zou moeten kunnen passen en geen ‘musthave’ lijstjes.

Of je nou wel of niet om kleding geeft; je outfit heeft invloed op jezelf en je omgeving. Psychologen hebben het onderwerp kleding lang links laten liggen maar er zijn ondertussen diverse programma’s te volgen op Universiteiten waar psychologie wordt toegepast in de context van mode en kleding.

 

Wanneer je mensen ontmoet vertellen je kleren zonder woorden het verhaal van wie je bent. En weet je.. ze onthouden niet wat je hebt gezegd, of wat je deed, maar ze vergeten nooit hoe ze zicht voelden in jouw bijzijn..

 

It’s your time to shine!