Kleur sessie

Deze live sessie is een magische sessie waarin jij d.m.v. een kleuradvies ontdekt en ervaart wat kleuren voor je doen. 

Jij gaat zien, voelen en beleven:

welke kleuren jou laten stralen

 

welke kleuren echt NIET bij jou passen

 

Met welk kleurcontrast jij kleuren kan combineren

 

icon_check iconHiermee weet jij in no-time de kleuren te pakken die bij jouw stemming passen.

icon_check iconHierna weet jij waarom de nodige kledingstukken stil in je kast hangen omdat het gewoon niet jouw kleuren zijn.

icon_check iconVanaf nu kan je veel sneller door een kledingwinkel omdat je naar de helft niet hoeft te kijken.

icon_check iconWanneer je de FUN van kleur gaat ervaren durf je het makkelijker te dragen en te combineren.

icon_check iconJe kledingkast gaat er een stuk vrolijker uitzien

icon_check iconVanaf nu gen miskopen doen in kleur

 

Boek de SESSIE via onderstaande knop. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen.

Het resultaat na deze sessie, naast dat het een heerlijk moment voor jezelf is:

heart icon Je ontdekt wat de basis is van jouw eigen kledingstijl

heart icon Je weet welke (persoonlijke) kleuren bij jou passen

heart icon En ik geef ik je ondertussen allerlei tips en tricks waardoor jij na deze sessie kleding koopt die beter aansluit bij de mooie vrouw die je bent

Ik ontmoet je graag!

Heb je nog een vraag vooraf, mail die dan even naar info@rositapronk.nl

gift heart icon Psssst…. je kan deze sessie (of een deel van dit bedrag) ook cadeau geven in de vorm van de Style Gift Card, mail me even voor details.

na Boeking neem ik binnen 24 uur contact met je op om een de afspraak in te plannen.

Prijs:

€ 97,- 

inclusief BTW

o.a. deze vrouwen gingen je voor!

icon_heart_alt icon Ik heb samen met mijn vriendin een Stijlsessie gehad bij Rosita. Echt opvallend hoeveel je leert over wat bij jou past. Op een hele ontspannen en professionele wijze heeft Rosita ons een ongekende fijne middag bezorgd met veel take aways!

Wietske Elling

Director Customer Success Visma Raet

icon_heart_alt icon  Rosita is een supertoffe en pure vrouw die jou anders naar je eigen kledingkast laat kijken én misschien ook wel anders naar jezelf. Met een fijne manier van coachen kan ze jou (weer) laten stralen en jezelf laten zijn. Het gaat daarbij totaal niet om wat er in de mode is, maar om de vraag: wie ben jij zelf? En hoe laat jij jezelf zien? Sluit helemaal aan bij hoe ik in mijn onderwijswerk kijk naar studenten (en in het algemeen naar elk medemens  iedereen is en mag zichzelf zijn én nog belangrijker: gezien worden. Dank Rosita, dat ik even heb mogen meekijken in jouw keuken en in die korte tijd al van je heb mogen leren 🙏 💋

Lieneke Mieras-Berkeveld

Docent Nederlands

icon_heart_alt icon

Ik heb een kleursessie bij Rosita geboekt omdat ik wilde weten welke kleuren bij mij passen nu mijn lichaam en haarkleur veranderd o.a. door de overgang.
Daarnaast tips hoe ik mijn bestaande kleding het beste kan dragen zodat ik mij er nog steeds happy bij voel.

Wat ik toch echt heb ervaren is dat de kleur zwart niet bij mij past, dat de juiste kleurenkeuze/combinatie er een positieve verandering in uitstraling en gevoel bij mij komt.

Ik zou je echt aanraden om met Rosita te werken want je voelt je welkom bij Rosita, het is een super leuke ervaring en je leert veel wat kleuren en styling met je doet!

Alie

icon_heart_alt icon  Als kleurspecialist op het gebied van haar weet ik als geen ander wat kleur met een mens doet. Wanneer het gaat op het gebied van kleding en het aantrekken van verassende combinaties is Rosita echt een expert. Ze heeft mij aan de hand van een complete kleursessie laten zien en beleven wat kleur voor mij kan doen, wat wel en niet past bij wie ik ben.

Ook heb ik met Rosita geshopt waarbij ze grondig voorwerk had gedaan afgestemd op mij en mijn budget. We hadden alle rust om te passen, te combineren en te leren. Kleding die ik anders nooit zou pakken, bleken prachtige outfits waar ik mij meteen lekker in voelde.

Ik ben nog nooit zo goed geslaagd! Vanaf nu hoef ik me geen zorgen te maken of kleuren bij mij passen ik weet het nu en voel het aan. Datzelfde geldt voor nieuwe kleding ik weet veel beter waar ik op kan letten en naar op zoek kan gaan. Dankjewel Rosita voor je super adviezen en de gezellige dag samen! Ik hoop dat je meer mensen zo blij kan maken met je expertise.

Leonie Middendorp

Eigenaresse Hairlab