Marije Wielenga

In 2022 heb ik een stijltraject gevolgd bij Rosita. Aanleiding voor mij was dat wat ik in mijn kast had hangen, gevoelsmatig niet meer paste bij de persoon die ik nu ben. Zakelijk ben ik de afgelopen jaren gegroeid. En op persoonlijk vlak ben ik moeder geworden waardoor mijn leven en mijn lijf er anders uit zijn gaan zien. Ik wilde me graag weer goed voelen in kleding, die past bij wie ik nu ben en wat ik nu uit wil stralen. 

Werken met Rosita heb ik als ontzettend waardevol, liefdevol én leuk ervaren. Het traject gaat zoveel verder dan het uitzoeken van nieuwe kleren alleen… Waardevol, omdat ik nu veel meer zelfvertrouwen voel met het dragen van mijn kleding. En ook, omdat ik een nieuwe kijk heb gekregen op wat matcht, bij elkaar en bij mij. Ook in accessoires en schoenen. Liefdevol omdat Rosita veel tijd maakt voor mij, als klant, om echt te begrijpen wat ik nodig heb, en daar weer op in te spelen. Zo startte ons traject met het voorbereiden van een fotoshoot die ik had gepland, waar zij me enorm bij hielp als mijn styliste. En leuk, want we hebben veel gelachen en ze heeft me positief verrast. Hoogtepunt voor mij was de shoppingsessie die door haar voorbereiding echt voelde als een dagje uit. En dat is bijzonder, geschreven door iemand die shoppen altijd maar een hoop ‘gedoe’ vindt…

Ik ervaar nu veel meer gemak en zelfvertrouwen bij het kiezen van een setje kleding. Of het nu voor een speciale (zakelijke) gelegenheid is of niet. En ben enorm blij met wat er nu in mijn kast hangt. Oud, en nieuw. De waarde van het traject werkt dan ook nog lang door, nadat het is afgelopen. Dankjewel lieve Rosita!

Marije Wielenga | NL Kampioen speechen || Zakelijk presentatie expert