Rosanne Boxum

Ik heb een Next Level Stijl Traject bij Rosita gedaan en kan niets anders zeggen dan dat het echt een dikke aanrader is! Rosita sprak mij aan via Instagram na aanleiding van een shoot die ik ging doen. Puur toevallig was ik net opzoek naar een styliste en daar was Rosita! Na een online kennismaking voelde ik direct YES!

Rosita is een ontzettend fijne en warme vrouw. Laat me snel op mijn gemak voelen en stelt mooie vragen. Ik heb zo echt een verdieping kunnen aanbrengen in mijn kleding. De versie van mijzelf die ik al diep van binnen voelde, is er nu ook aan de buitenkant. Heerlijk!

Niet meer dat 15 jarige meisje als ik in de kast of spiegel kijk. Maar een volwassen vrouw.

Super waardevol vind ik het ook dat Rosita op een duurzame manier naar kleding kijkt. Wat heb je al in je kast liggen, wat matcht allemaal bij elkaar, hoe kunnen we zoveel mogelijk setjes maken met dezelfde items. Ook bij het shoppen echt beslissen wat er nog mist. En niet zomaar wat shoppen wat ‘wel leuk staat’. Een super fijn traject! Dankjewel Rosita

 

Rosanne Boxum | Business coach & strateeg