Wendy de Klerk

Rosita heeft zo mijn kracht die ik niet altijd voel naar buiten toe, alle aspecten die ik belangrijk vind, die mij Wendy maken, die mij kracht geven en staan voor waar ik in geloof, vertaald naar mijn kleding. En door vertaald naar accessoires.

Tijdens het programma heb ik een inspiratiebord gemaakt en de dingen die ik daar qua kleding op heb gezet heb ik ook daadwerkelijk bijna precies zo gekocht.

Rosita gaat voor kwaliteit en die kwaliteit heeft ze overgedragen op mij. Door telkens weer die verbinding te maken met mezelf koop ik niet zomaar wat maar kies ik vanuit verbinding met mezelf of iets aansluit bij dat wat ik al heb en bij mij, bij wie ik daadwerkelijk ben, ik verbind me steeds weer met mijn pure ik. Bij wie ik werkelijk ben en voel dan of het daarbij past.

Hierdoor voel ik ook iedere keer wanneer ik het aantrek dan voel ik die kracht, dan blijf ik die dag dichtbij mezelf. Mensen zien het ook, ik krijg complimenten.

Ze heeft heel goed die vertaalslag gemaakt door goed te luisteren naar mijn verlangens, naar wat belangrijk is voor mij.

Rosita leert mij op een andere manier te denken en te kijken doordat ze het niet voor mij doet maar mét mij. Waardoor ik het nu dus zelf kan. Dat is haar kracht!

Ze is veel meer dan een stylist, ze is een magische vertaler van hoe ik mij aan de binnenkant voel. Wie Wendy 2.0 is, wie ik wil zijn, en dat vertalen naar de buitenkant.

Voor mij is kleding een extra kracht tool geworden, Rosita heeft me een magneet voor manifesteren gemaakt. Want ik VOEL meer dan ooit wat ik hier te doen heb wanneer ik in mijn kleding loop, om te manifesteren wat ik werkelijk wil om te worden wie ik werkelijk ben. Rosita dankjewel daarvoor!

 

Wendy de Klerk  |  Feminine coach & Plantmedicine healer