Marlies Schipper

Het Next Level stijlprogramma heeft mij heel veel gebracht, het heeft mij echt een stuk reflectie gegeven. Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe. Hiermee bezig te zijn en over na te denken d.m.v. de sessies vond ik heel fijn. Rosita heeft mij ook geholpen om van de automatische piloot af te komen. In alles wat ik doe eigenlijk zowel in mijn privé gewoontes als in mijn werk. Het heeft mij geholpen weer dichter bij mezelf te komen om weer mijn eigen keuzes te maken. Ook heeft Rosita mij tools gegeven om mijn intuïtie verder te ontwikkelen. Dat heeft veel bij me losgemaakt, zij gaf me daar zoveel vertrouwen in. Dat heeft mij heel veel moois gebracht.

Dit alles én de tools die ik nu heb om met mijn kleding nog meer uit te stralen wie ik ben helpt me om mij zelfverzekerd en mooi te voelen. Daar heeft Rosita een hele belangrijke bijdrage in geleverd voor mij.

Een half jaar later heb ik als vervolg een kledingkast en shoppingsessie gedaan en dat was super omdat Rosita mij en mijn kledingkast kent en ik mooie aanvullende kledingstukken heb gekocht. Ik beveel Rosita echt onwijs aan!

 

Marlies Schipper | KennisConnect/ InnerConnect